teisipäev, 14. september 2010

Taani...







Tsauuu, eelmisel nädalal käisime Taanis, reedel hakkasime 8st hommkul sõitma ja 8h bussiga. Jõudsime õhtul sinna ja kohe oli mäng. Oleks pidanud võitma 3:0 aga pidme ikka maksimumi võtma ja läks viiele geimile, aga võitsime ikka. Õhtu läks kiirelt- söök, koosolek, mõned jutuajamised ja magama. Elasime kõik samas kohas ja nalja sai, sest 3 päeva oli lihtsalt koguaeg koos. Järgmisel hommikul ehk siis laupäeval äratus oli kell 7.00 ja läksime esimesele mängule (kokku oli laupäeval 3 mängu ja 12 geimi:D). Mängisime ühe võistkonna vastu, kus oli 5 USA mängijat väljakul ja üks Taanlane, kaotasime 3:1 , aga oleks võinud võita ka. Teine mäng läks ka halvasti kaotasime 3:2, kuigi väga napp oli ja kolmanda mängu võitsime 3:0. Pärast 3e mängu kõik olid väsinud ja õhtul vajusime magama suht vara. Pühapäeva hommikul esimene mäng hakkas kell 11.00 ja võit tuli 3:0 ja kohe otsa oli teine mäng ja teine 3:0 võit. Üldkokkuvõttes olime turniiril 2-d.



Selline oli meie reis Taani,lahe oli see, et võistkonnaga olime koguaeg koos ja nüüd tekib selline võistkonnavaim ka. :D Igaahes nüüd sellel nädalavahetusel lähme turniirile Göteborgi.



A, koolis läheb vist normaalselt ja nüüd isegi mõned tuttavad seal, et ei ole päris igav, isegi meeldib see kooli värk. :D
Aga, ma nüüd lähen, olge tublid



tsauuu



Jul

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar