esmaspäev, 11. oktoober 2010

:)

Tsauuuu!
Kogunes natuke juttu ka siin paari päevaga. Igatahes neljapäeval mängisime treeningmängu Katrineholmiga, kaotasime 3:2 , siis laupäeval mängisime Sollentuunaga ja ka kaotasime.:DNägin Krissut Raapi, rääkisime natuke juttu, lahe oli teda ka näha. Mängudest nii palju, et hea ainult see, et ei saa halvemaks minna, ainult paremaks. AGA hooaeg hakkab sellel nädalavahetusel ja esimene mäng Gislavedis, pikk sõit. Ja ainuke jama on selles, et võibolla mina ja Veri ei saa mängida esimest mängu, sest mingi jama on transferiga(võrkpallifedeatsioonil uus süsteem ja kuna me välismaalased, siis meil on üleminekuga jamad). Loodame, et kõik läheb hästi ja ikkagi same mängida.
Mis veel... A käisime Veriga Ikeas ja ostsin mõned asjad koju, nüüd näeb juba kodusem välja. A teisipäeval käisime Veriga linnas , shoppasime natuke ja pärast sõime ühes hiina-söögikohas. :DSee oli niiniii hea. Aga muidu söögi kohapealt, ma juba isegi natuke kokkan kodus ..uhke uhke.:D
Muud nagu polegi. A meil on nii ilus ilm, et homme Mariaga( koolist) lähme linna vb pilti tegema, siis saan siia ka mõned üles panna.
A 18 oktoober hakkavad mul rootsi keele kursused . Niiet vb hakkan vaikselt rootsi keelt ka juba rääkima.
Praegu pean minema, sellise natuke igava ülevaate saite mu nädalast, agamidagi nagu ei toimunudki rohkem.

Tsauuu
JUL

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar