kolmapäev, 13. oktoober 2010

Tsauuuu!







Pole mitu päeva jälle kirjutanud eks. Aga nüüd panen kirja, mis on toimunud viimaste päevade jooksul.
Esmaspäeval on tavaliselt nii, et õhtul trenn hakkab kell 19.00 ja kaks ja pool tundi on trenn. Aga meil oli koosolek kell 18.00, niiet pärast seda pidime minema tegelikult trenni. Hommikul oli jõusaalis trenn... Igatahes kell 18.00 hakkas koosolek, vaatasime mänguvideosid sellel valgel seinal suurelt ja siis kui koosolek sai läbi. Treener tuli popcorni ja limonaadiga :D , et täna trenn jääb ära ja võistkondlik filmi vaatamine seal kontoris. Istusime kõik suure laua taga ja vaatasime filmi MAMMA MIA(nuh muusikal). Päris lahe üllatus oli.
Teisipäeval nagu ikka hommikul trenn ja õhtul trenn, aga teisipäeval sain Mariaga kokku( koolist) ja käisime linnas söömas ja natuke shoppamas. Tegime pilte ka , sest ilm oli nii ilus ja nuh sügis ja päike. Panen mõned pildid üles ka siia.
Kolmapäev on muidu jõusaal, aga ma teen selle jõusaali trenni reedel, niiet sellel nädalal viisin selle reedele üle. Täna mul oli täiesti vaba päev. Veriga käisime linnas ja siis söömas. A ja Veri ju ostis rolleri, sest ta nüüd elab saalist kaugel eks, roller varastati paar nädalat tagasi ära. Aga täna helistas politsei, et leidis rolleri , et pidi selle ka politseist ära tooma. Sain oma uued võrgutossud ka kätte, homme proovin trennis kohe ära. AGA muud uudist nagu polegi. Homme trenntrenntrenn ja laupäeval ESIMENE MÄNG, niiet hoidke pöialt kahe käega! Ainult pole veel kindel, kas me Veriga saame mängida. :P

Ok, tsauuuu...

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar