kolmapäev, 6. oktoober 2010

Tsauuuu!


www.facebook.com -> ÖrebroVolley-> HAKKA FÄNNNIKS! ( see oli selline lihtne reklaam alguseks, sest kõik meie tegemised hakkavad olema seal ja mängu tulemused selguvad facebookis kõige kiiremini!)
Pole mitu päeva kirjutanud juba, aga pole midagi väga meeldejäävat juhtunud ka ... trennid, koosolekud ja kaneelisaiakese päev(4 okt) :D selline päev, millal tehakse kaneelisaiakesi ja süüakse neid( muidu on nad väga populaarsed Rootsis). Eilne päev ehk teisipäev möödus siis järgmiselt: Hommikul oli trenn, siis kohe koosolek. Tulin koju ja Veri helistas, et mis teen.... Läksime linna sööma , siis oligi juba Nisse trenn (füüsiline) ja siis kahetunnine pallitrenn otsa:D koju jõudsin kell 23.00. :D Nii läks mu teisipäev. AAA ennem me ju värvisime sellel nädalal Veri juukseid... Püüdsin teha triipe(tumedaid) ja seekord ta jäi isegi endiselt blondiks ja tumedate triipudega, sest nagu te mäletate , siis eelmisel aastal kui ta tahtis blonde triipe, pidi ta lõpuks leppima terve blondi peaga :D.
Tänane päev algas hästi, hommikul läksin kooli , pidin raamatukokku raamatud viima ja sain kokku Mariaga( koolist sõber), läksime poodi, kus müüakse rattaid, sest mul oleks ratast vaja. Lõppkokkuvõttes ei saanud ma ratast ja läksime Maria juurde sööma. Olin seal ja rääkisime juttu ja värki, sain tuttavaks ka tema korterikaaslastega (üks on hispaanlanna ja teine eimäletakustriigist). Siis läksin bussiga koju ja kohe trenni (jõusaal), siis tulin koju ja läksin postkontorisse oma võrgujalatsitele järgi. Teepeal astusin poest läbi ja tulin koju... selline päev oli mul täna. Homme on mäng Katrineholmiga (treeningmäng), hoidke pöialt! ja Laupäeval mängime Sollentuunaga( näen Krissut ka).
OK, sääu praegu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar