neljapäev, 3. detsember 2009

Stockholm!!!
















Hommikul ärkasin mõttega, et üüüh kohe trenni, aga siis mõtlesin: eiei täna on ju Stockholmi päev... See tähendab seda, et täna mina ja Lou olime terve päeva Stockholmis (shoppamas ja niisama ringi käimas). Läksime Jonasega(sest ta tahtis hokimängu näha, mis oli suht hilja)ja tagasi tulime Ollega. Jonas viis meid kesklinna ja jättis meid sinna (me mõlemad ei tea Stockist midagi, sest Lou Taanist ja ma Eestist:D), aga ta ütles, et kui ära eksime, et me helistaks.
Ja nii algaski shoppamine, nii äge oli. Linn oli tervenisti ära kaunistatud jõuluasjadesse ja me saime terve päeva seal ringi käia. Vahepeal sõime ka kuskil ja ostsime mandleid suhkrus ja jõime teed . Nii lahe on see Stock ikka, mulle küll meeldis.
Siis kell 18. 00 helistas Olle ja me läksimegi tagasi Örebrosse, teepeal käisime ühes kommipoes läbi. Terve pood oli lihtsalt komme täis, algul pidime võtma kilekoti ja suure lusika ja lihtsalt valima igast komme, mis tahtsime. Pärast kaaluti ära kommid ja siis maksime. Igaljuhul jubejõulutunne on..:D Nüüd tulin koju ja mu korter on NIINII sassis, et peaks natuke korda tegema, lugema ja magama, sest homme on raske päev(hommikul 8.00.-10.00 trenn siis 10.30 kool, siis pean saama Susiga kokku, lähme vaatame kardinaid ja siis teine trenn, algul füüsiline, siis pallitrenn ja pärast seda lähme Anna juurde Idolit vaatama terve võistkonnaga ). Igatahes homseni ja tsauuuu.

JUl

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar