kolmapäev, 2. detsember 2009

NIii mõnus päev!

Ok, mu päev algas ikka hommikuse trenniga, aga täna oli jubehea ärgata, sest nii ilus ilm oli- päike paistis ja väljas oli miinus 8 kraadi(üüh külm, aga mõnus, jõulutunne tuleb peale, sest linnas kõik ära kaunistatud ja ilusilus). Igatahes hommikune trenn kestis kaks tundi ja pärast seda läksin koju, olin natuke kodus, sõin (ise tegin süüa:P) ja siis läksin kooli. Koolis oli mul inka tund täna ainult ja nad pidid tegema ettekannet Rootsi mingist kultuurist või mõnest tähtpäevast, mis on Rootsile omane , päris äge oli kuulata neid, sest sain natuke rohkem Rootsist teada jälle.
Siis tulin koju ja tunni aja pärast pidin minema juba tagasi linna, sest seal pidin Idaga kokku saama ja läksime SPAsse(jaa täna oli see päev, kus terve võistkonnaga 12 tüdrukut ja üks treener) läksime spasse. Sain Idaga linnas McDonaldsi juures kokku(me ei läinud sisse:D) ja siis läksime jala, sest kõik teised läksid ratastega. Jõudsime sinna ja suht kõik olid juba kohal, aga Ullis tuli natuke hiljem, sest ta rattalukk külmus ära ja ta ei saanud ratast lahti:D. Igatahes ülimõõõnus oli, lõpuks istusime lihtsalt mullivannis. Seal on selline väike veekeskus ka:D, niiet lahe oli ja meil isegi pilte, aga need on Maria fotokas.
Pärast ujumist läksime kõik Hiina toitu sööma, kesklinnas on selline söögikoht. Meile oli reserveeritud laud. Igatahes väga lahe oli., rääkisime juttu ja värkki. Söök oli ka ülihea, võisime valida kõike seal. Nüüd kõht jubetäis ja magustoit....NIiihea, seda unustasin mainida, et magustoit oli ka :D.Aga nüüd hea olla ja magama, homme Stockholmi Lou´iga . NIiet tsauuu homseni!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar