esmaspäev, 30. november 2009

Tsauuu!

Eilne mäng. Ütlen kohe, et kaotasime 3:2, aga olime 2:0 taga ja siis oli 2:2 ja 11:11 ja 12: 15 viienda kaotasime. Jah, ma tean, et jälle kaotasime, aga mängisime halvasti ja täna nägime statistikat ja need numbrid on küll, eriti naljakad, et kuidas me 5-e geimi selliste numbritega mängisime, oleks pidanud isegi halvemini lõppema. .. Igaljuhul jamh, kaotasime.
Ma unustasin mainida, et laupäeval, kui koju tulin, siis Sara tuli minuga sama bussiga ja Ida ka, aga ennem kui bussile läksime, tulid samale bussile umbes 6 poissi ja nad laulsid bussipeatuses.:D Siis läksime bussi ja nad läksid ka bussi ja hakkasid seal laulma kõva häälega ja bussis viibijad hakkasid kaasa laulma, lõpuks terve buss laulis nendega ja nad ikka oskavad laulda(mitte nagu mina :D). Siis nad vajutasid seda nuppu, stopnuppu, et see valgus hakkaks tööle, et nuh muusikarütmis. Ja siis jäi buss järsku seisma ja bussijuht läks sinna taha ja hakkas karjuma: minge minema siit bussist ja nii. :D Aga poisid olid jumala viisakad ja ütlesid: jaa me lähme, mis uksest. Bussijuht oli jumala närvis ja lihtsalt karjus. Poisid olid sellised: üüh, ärge palun minge närvi, me lahkume kohe.:D! ja siis nad läksid välja ja pool bussi läks nendega välja ja üks mees mingi 60 aastane läks bussijuhi juurde ja hakkas rääkima, et miks sa nii poistele teed, et nad ju ainult laulsid.:D Igatahes nalja sai.

Nüüd täna. Hommikune trenn jäi ära, sest eile oli 5-geimiline mäng ja mu päev oli nagu ikka. Hommikul ärkasin,õppisin ja trenni. :D ja pärast trenni tulid kossu meeskond ja ma just rääksisin treeneriga natuke ja Ulrika ja HF olid ka seal ja meie teised tüdrukud läksid just pessu ja see riietusruum on kohe saali kõrval. Aga kossukatel nii , et kui nad venitavad siis haudvaikus on saalis. Ja siis järsku keegi hakkas laulma, ÜLINALJAKALT riietusruumis ning kõik see kostis saali, sest seal oli haudvaikus.:D See oli Tina ja Karin, siis hakkasime kõik naerma ja nad laulsid ja laulsid(mittejust kõigeparemini, mis oligi naljakas ):D ja ise nad ei teadnud, et kõik saali kostub, siis kossukad hakkasid ka naerma ja siis Jonas treener koputas uksele, riietusruumi ja siis vaikselt ütles: kõik kostub saali ja sekundi pärast oli selline naermine sealt, et sellepeale hakkasime ka naerma .:D Igatahes, sellel hetkel oli naljakas, aga ok homme jälle ja selline mu päev oligi. tsauu

JUL

5 kommentaari: