esmaspäev, 23. november 2009

Natuke pettunud.

Pühapäev.
Hommikul oli trenn ja õhtul oli mäng. Kusjuures mäng oli Linde vastu ja seal mängib kaks usa mängijat ja üks ukrainlane.
Igatahes alustasime halvasti, siis oli 1:1, siis kolmanda geimi juhtisime ja kaotasime. Neljanda juhtisime ja kaotasime 32:30. Natukene pettunud, sest oli mitu võimalust ära võita terve mäng, aga see alles esimene mäng nende vastu,niiet järgmine kord loodame paremat. Kusjuures nüüd kõik mägnud on suht tähtsad tulemas. Niiet pühapäeval hoidke pöialt!.

Täna hommikul oli mul koosolek treeneriga, arutasime eilset mängu. Siis vaatasime mänguvideot ja võibolla panen ühe lühikese video ka siia, kui saan video omale. Seal on päris naljakaid hetki. Jooksime Veriga mitu korda kokku ja sellised naljakad. Pärast läksin arsti juurde, ta vaatas selga ja ütles, et läheb paremaks, aga kõik lihased on lihtsalt pinges. Igatahes, siis sain omale uue tolmuimeja täna :D.
Kell 18.00 hakkas trenn, kuni 20.00, aga esimesed pool tundi oli rääkimine eilsest mängust ja oli statistika arutamine. Siis pärast trenni oli jõusaal ning koju jõudsin päris hilja. Tegin süüa ja kirjutasin kirjandit. Nüüd lähen magama, ilusat und ja homseni!

Jul.

1 kommentaar: