neljapäev, 7. jaanuar 2010

Nii Grand Prix!

Tsauu, räägin natuke kahest eelnevast päevast siis.
Grand Prix on selline turniir, kus mängivad neli esimest Rootsi võistkonda. Selline süsteem, et pead esimese poole aastaga tulema esinelikusse, siis saad mängida GP(Grand Prixi). Me olime 2 tabelis ja läksime kokku Katrineholmiga, kusjuures see GP on väga tähtis turniir siin Rootsis. Igatahes me läksime kokku Katrineholmiga. Teisipäeval oli mäng. Päris palju rahvast oli vaatamas ja saime pähe 0:3. Kusjuures, ennem oleme võitnud seda võistkonda ja kaotanud neile ka. Aga mängisime jubehalvasti . Olime suht pettunud ja kolmapäeval mängisime Sollentuunaga ja võitsime 3:0, aga oleks võinud ikka finaalis mängida. Selle võiduga kindlustasime endale kolmanda koha.
Nii palju siis GP-st..
Igatahes eile hommikul oli meil mäng ja pärast mängu jäime vaatama finaali, kus mängisid Katrineholm ja Engelholm . Engelholm võitis 3:1, aga väga põnev mäng oli ning pärast naise mängu oli meeste finaal. Me tahtsime pärast naiste finaali koju minna, aga autasustamine oli alles pärast meestemängu, õhtul . Niiet koju saime suht hilja . Parimaks turniiri mängijaks tunnistati jaapani side, kes mängib Engelholmis. jaa, ta on vägahea.
Meestemängust võin öelda nii palju, et päris igav oli, aga lõppes ka 3:1 . Aga kuna ma Rootsi meeste liigast midagi väga ei tea, siis polnud nii põnev vaadata ka .
Sellised kaks päeva olid mul, aga nüüd ma õppima, sest varsti Pärnusse kooli!
Tsauuu

1 kommentaar:

  1. ah et Pärnu kooli jah. see tähendab, et ma pean olema onlines vist tihti:D

    VastaKustuta