laupäev, 2. jaanuar 2010

Täna.

Tsauu.
Täna hommikul algas trenn kell 9.00. Ärkasin kell 7.45, panin kiiresti asjad kokku, vaatasin netis Eesti uudiseid ja olingi õues Verit ootamas. Läksime saali ja oligi kolmetunnine trenn. Aga rohkem selline mänguline, sest teisipäeval on mäng. Trenni lõpus treener ütles , et tuleb mees, kes räägib mental things´idest. Ta nagu selline, kes on töötanud mitmete võistkondadega ja aitab rohkem vaimselt.
Kell kaks pidime saama kokku kontoris( Örebro Volley kontor samas majas, kus saal) ja me läksime pärast hommikust trenni Veri ja Jonnega linna sööma. Sest meil oli vaja linna minna ja aega ka polnud nii palju, et muid asju teha, kui ainult süüa ja tagasi saali. Ühesõnaga olime kell 2 juba kontoris ja tuli see mees. Rääkisime võistkondlikest asjadest ja kuidas saame paremini mängida ja mis iga mängija tahab sellel aastal saavutada. See psühhiline värk on ennem GP (tähtis võistlus nüüd, kus mängib ainult 4 esimest võistkonda). See koosolek lõppes kell 4 ja siis oli üks tund video vaatamine( vaatasime selle võistkonna mängu, kelle vastu me mängime GP-d). Ja pärast koosolekut leppisime kokku, et homme tuleb see sama mees ja räägime edasi. Päris huvitav oli tegelikult, mulle meeldis, ma loodan, et mõjub ka .:D
Siis läksime korraks koju, sest pm terve päeva olime saalis olnud ja Karin kutsus kõik enda juurde filmi vaatama. Me läksime Veriga siis sinna autoga ja peaaegu terve võistkond oli Karini juures. Algusest sõime, sest Karin tegi süüa ja siis vaatasime filmi. :D päris halb film oli muidu, nime ei mäleta! Nüüd tulin koju ja juba 9 tunni pärast olen jälle saalis samade tüdrukutega. :D me just naersime, et ok varsti näeme juba 9 tunni pärast. :D Praegu veedame päris palju aega koos, sest nii tähtis turniir on tulemas teisipäeval.
Ook, homseni, nüüd kiiresti magama, sest homme hommikul trenn.
ok, tsauuu

ahjaa unustasin mainida, saime mõned uued trennisärgid ja püksid. :D
ok tsau nüüd

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar