kolmapäev, 4. august 2010

:)Andeks, et eile ei kirjutanud, ei jõudnud.

Aga, eile oli selline päev, kui aitasin kolida Veril ja Jonnel. Nendel on uus korter ja nad kolisid sinna. Mina sain nende korterisse ja homme peaks siia jõudma uus võistkonna kaaslane. Ta on Rootsi tüdruk (Karoline, vist):D, aga edaspidiselt kutsun Karoks. :) Igatahes, teda ma pole kunagi ennem näinud ja homme siis kohtume. Elame temaga ühe kuu koos, siis kolime jälle, aga arvatavasti siis edaspidiselt elan üksi. Igatahes, eile... Hommikul Veri läks tööle ja me Jonnega käisime linnas, oli vaja natuke asju ajada. Siis hakkasime kolima, suht palju asju oli vaja ikka teise korterisse viia. Aga õhtul ma ei jõudnud blogi kirjutada, kuidagi kiireks läks.
Täna. Hommikul äratas mind Veri üles ja siis hakkasime kolima :D, suured asjad nagu diivan, telekas, kapid, lauad jne... kõik oli vaja välja viia ja hiljem minu asjad sisse viia :D Ühesõnaga me kolisime mingi 9 tundi ja täna oli puhtalt selline korterite- vahel- jooksmise- päev! Praegu on vist ainuke vaba hetk tänase päeva jooksul, istun praegu arvuti ees, kuulan muusikat, söön ja Veri ja Jonne kiisu on ka siin(ta on armas :) , aga ta võetakse pärast nädalavahetust ära. Igatahes nüüd edaspidistest plaanidest.
Homme on meil esimene trenn, siis näen lõpuks ära, kes on uus võistkonnas ja kes mitte. Esimene trenn tuleb päris raske, ,sest sellel aastal on uus treener. Aga trennist räägin edasi homme... Reedel me sõidame laagrisse kolmeks päevaks ja seal mängime kellegi vastu ka. Põhimõtteliselt hooaeg hakkab homme(trennid, eelhooaeg) ja 18 august on meil plaanis treeningmäng Lindega.
Nüüd ülikoolist. Üldiselt peaksin alustama ülikooliga 31 august, aga see pole veel kindel, neid asju on vaja natuke uurida veel ja rootsikeele õpe algab vist septembris. :) Loodame, et varsti saan mõne rootsikeelse sõna ka vahele öelda. Ok, nüüd ma peaksin magama minema, sest tänane päev oli suht raske:D( ausalt ka, need diivanid ja värgid polnud üldsegi kerged, homme kõik kohad valusad, aga sellest juba homme :D)
Ok, Tsauuuuu
Jul

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar