laupäev, 29. august 2009

Tsautsau!

Täna hommikul oli kaks ja pool tundi trenn ja pärast seda oli pildistamine, lihtsalt ainult netilehe jaoks. Siis pidime minema alla teise saali, kus oli umbes 20 Annafia sõbrannat, kes ootasid teda, sest me pidime talle tegema üllatuse. Astusime teise saali ja kõigil olid seljas mustad liibukad ja must särk ja niuke seelik, kõigil ühesugune. Hah, siis tuli Annafia, ta oli nii õnnelik, sest ta ei teadnud midagi ja me pidime tantsima aafrikatantsu. :D Üks naine näitas ette ja pidime järgi tegema, nagu aeroobika. :D See oli tõesti naljakas , sest enamus olid võrkpallurid ja see tantsuvärk polnud just kõige lihtsam. Siis pidime tegema mingeid selliseid kükke seal , aga mul selg valutas, et saanud kükitada:D. Suht nalja sai.
Pärast trenni pidime minema Veriga koju, et vahetada riideid ja nii. Ja mis välja tuli, Veri jättis võtme koju(koduvõtme) ja Ronny(ta boyfriend) oli ühe teise võistkonnaga laagris ja tuli alles praegu koju. Veri oli jumala vihane enda peale. :D Ta on selline pisike tüdruk 167cm pikk ja hästi peenike, niiet mu riided olid talle üsna suured... Helistasime Annikale, aga Annika ei võtnud vastu(ta ka pisike tüdruk, mõtlesime, et äkki ta saab aidata). OK, siis läksime linna koos kõigi tüdrukutega ja Annafiiaga. Muide Annafiiale pandi ennem tantsimist selga erkkollased liibukad, siis selline sahisev seelik lilledega, siis naljakas pluus, parukas(mustad lollis juuksed) ja parukal oli kroon, koos mingi sätendava roosa asjaga. Oi ja ujumisprillid:D. Sellisena pidi ta minema kesklinna ja küsima inimestelt, mida nad talle pulmadeks soovivad ja mida ta peab tegema, kui ta on abielus.:DKõik inimesed vaatasid ja naersid, sest Annafia oli naljakas(selline 185 pikk ka , ei jäänud märkamatuks).Siis läksime kõik koos spasse, mullivannid ja saunad ja niukene, a seal oli teisel korrusel nagu selline tervise paradiisi moodi asi ka , nagu sai torudest alla lasta. Ei nalja, kui palju!
Pärast seda veevärki läksime Veriga pitsat sööma, sest mõlemad olime nii väsinud ja siin kodu juures on üks pitsakoht(mitte nagu Steff Pärnus muidugi), aga ikkagi hea. Siis olime siin, minu juures ja niisama ootasime, millal Ronny tuleb. Ta tuli alles nüüd...
Ok , nüüd ma suht väss ja magama. Homme lähme kell 13.00 treeneri juurde kohvitama ja see nv tehti suht vabaks trennidest.:D Niiet puhkuuus.

Homseni Tsauu!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar