esmaspäev, 7. september 2009

Kaks päeva!

Eilne päev...
Algas rahulikult, ärkasin kell 10.00 ja kell 12.30 pidin olema juba saali. Mängisime Katrineholmi vastu(ma loodan et kirjutasin õigesti), aga see on Rootsi võistkond, kes olid eelmisel aastal 2. kohal liigas. Kaotasime 3:0, aga see oli nii jube mäng, niiet sellest pikemalt ei räägi. :P Aga siis tulin koju ja Veri ja Jonne kutsusid mind enda juurde sööma ja filmi vaatama, läksin sinna sõime ja rääksisime juttu. Siis me Veriga otsustasime kummikommide kasuks ja läksime poodi. Seal nägime Sandrat ja Fridat(tüdruk kes mängib Sandra võistkonnas), nad ootasid Frida isa ja läksid kuhugile külla . :D Rääkisime päris pikalt nendega juttu... Siis ostsime erinevaid kaalukomme ja läksime filmi vaatama. Vaatasime mingit ulmekat ja siis kui see lõppes, Veri küsis ütles, et arva mis kell on ja kell oli alles 22.00. Aga tundus nagu oleks juba ülihilja. Siis läksin koju ja kohe magama. Niiet blogi kirjutada ei jõudnud, vabandust:D.


Tänane päev.
Hommikul helistas kell 10.00 mulle treener, et pean minema kell 11.00 arsti juurde. Ma ärkasin, tegin kiiresti kohvi, vaatasin nagu alati uudiseid netilehes ja läksin. Arst ütles, et selg näeb hea välja(nuh et selgroog parem) ja nüüd närvid teevad valu, aga ütles , et parandab seda. Siis läksin treeneriga lõunasöögile, sest pärast turniiri ta räägib kõigiga individuaalselt, nuh nagu koosolek. Küsis erinevaid asju mult turniiri kohta ja mis arvan ja nii.
Siis läksin koju ja jäin magama. Sest ilm oli selline halb, vihma sadas. Ok, siin ilmaga üldse väga halvad lood. Hommikul üliilus, trennist tulen sajab, koju jõuan ilus, õhtul sajab. Ettearvamatu.
Siis läksin trenni... Päris raske trenn oli, sest eile mängisime ülihalvasti. Niiet nüüd suht väss. A trennnis Katta ja Sandra ütlesid, et homme tulevad minu juurde kokkama :D. Niiet homme teeme midagi head. Aga sellest juba homme.
ok niiet kirjutasin kaks oma viimast päeva , nüüd võin magama minna. TSauu:D

Muideks, varsti näeb Eestis ;)

2 kommentaari:

  1. ma siin vaatan, et hakkad laisaks muutuma..enam polegi iga päev blogi :D ma ju ütlesin, et see nii läheb.. ära kuula ja tarka :D

    VastaKustuta