laupäev, 5. september 2009

Teiine turniiripäev!

Täna hommikul kell8.00 pidime olema saalis. Päris raske oli täna ärgata ja kõik kohad olid kanged ka. Hommikul ärkasin, tegin kohvi, vaatasin uudiseid netis ja helistasin Verile, et kas ta tuleb minuga saali. Läksimegi koos ja jõudsime kell 8.00 sinna. Esimene mäng algas 9.30 Taani võistkonnaga(mina seda mängu ei mänginud), aga võitsime 3:1. Suht lihtsalt. Pärast mängu pidime minema Ida ja Lou´ga kiiresti sööklasse(nuh söögikoht seal hallis), aitasime natukene seal ja siis oli kohe teine mäng otsa. Meil oli üks mäng kahe mängu vahel ja koju minna ei saanud.
Teist mängu mängisin mina. Juhtisime 2:o geimidega ja kaotasime 3:2, kusjuures kolmandas geimis olime 17:12 ees. Lihtsalt ei läinud hästi, aga pole hullu, nüüd teame mida tuleks parandada ja kuidas asju paremini teha(mängisime Soome võistkonnaga). Soomes oli kaks nurgaründajat, kes olid väga head. Ja üks on välismaalane, kes tegi meie mängu raskeks..
Siis jõudsin koju ja olin suht väss ikka ja jäin magama, ärkasin selle peale, et emps skypes helistas.
Siis mõtlesin, et lähen poodi, käisin poes ära, tegin süüa ja nüüd lihtsalt puhkan. Selg on endiselt mitte hea ja venitan ka natuke kodus nüüd. Vot , mis siis veel täna. Aga üldkokkuvõttes ma ei mänginud täna hästi, niiet endal natuke vastik tunne...Homme turniiri viimane päev!

Niiet, homseniiii!
Tsauu

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar